tisdag 22 februari 2011

blev ett oplanerat läkarbesök idag

Ja, vi har inte bara inplanerade läkarbesök i den här familjen, idag blev det ett snabbt besök på vc med August. Jag var ute ochh åkte en sväng och hade hunnit till Lagan när telefonen ringde. Det var från fritids och August hade ramlat och slagit upp ett jack under hakan som gipade rätt otrevligt.
Bara att vända och köra och hämta honom. Upp på vc och först ville de egentligen sy såret men med tanke på att då måste August ha lugnande så valde de att limma istället. Det gick bra, förutom just när de limmade tog August det ganska lugnt i sängen :)


Efter det besöket åkte vi och hömtade Ella på dagis och Nora hos kusinerna i Lagan.
Ella är inte sitt vanliga jag längre och jag funderar på om det beror på den nya astmamedicinen hon började ta i torsdags. Sen dess har hon sovit värdelöst, vaknar och skriker och är ledsen på nätterna, tror hon har mardrömmar. Dessutom är hon på ett fruktansvärt humör när hon är vaken. Känns inte som hon kan göra nåt annat än gnälla för tillfälllet och minsta motgång får hennea att bryta ihop.
Hon är också hemskt trött. Hon har nu två dagar i rad sovit 2-2,5 timme sent på eftermiddagen, men ändå somnat innan 20 på kvällen. Hon som i vanliga fall har ett väldigt litet sömnbehov.
ja, ja vi får vä ge medicinen en chans till, men fortsätter det såhär vet jag inte om den är värd att ta.

Hmm, vad har hänt mer idag då, inte mycket tror jag inte. Nora var på innebandyträning och sambon har hunnit boka biljetter till honom och Nora till HV:s match på torsdag så hon är nöjd :)

Måste avsluta med att visa en bild på Ella häromdagen i en alldeles underbar outfit, och på denna bilden ser hon ju nästan gad ut ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar