lördag 8 januari 2011

dripp, dropp...

visst är det ett härligt ljud när man hör hur snön smälter och droppar ner från taken :)
Vintern är säkert inte slut än, men lite vårkänslor får man ju.

Idag har vi varit iväg större delen av dagen och tittat på Nora när hon spelade innebandy. Match mot vöikers i Växjö stod på matchschemat och jag och Ella följde med i bussen dit.
Ella brukar få följa med på de lite kortare resorna, vilket det här är. Åker vi längre har hon lite svårt att sitta still och det blir tråkigt.
Hemresan idag blev dock ite längre än beräknat, eller inte bara resan utan allt tog tid.
Tudligen hade nåt av hockeylagen från troja bokat buss fel dag och när vi var framme i Växjö frågade busschauffören om det gjorde något om vi kom hem 45 min senare. de var ju tvugna att fixa en buss till TROJA, jag menar det är ju TROJA :[
Ja, så vår buss fick åka hem och köra annat folk, tillbaka skulle vi få en större buss för att kunna plocka upp ett annat lag i Värnamo när vi åkte hem. Värnamo blir minst sagt en omväg på vägen från Växjö till Ljungby.
Inte nog med det, vid hemfärden var vår buss ca 30 min försenad, lägg sen till vägen runt Värnamo så bev det mycket senare hem än det var tänkt.

Som tur var hade tjejerna vunnit den tuffa matchen med 4-2, annar hade nog hemresan varit ännu drygare ;-)
Men det känns helt sjukt att vi faktiskt betalar 1000 kr för den där bussen/säsong och ändå ska det bara strula.

Så det var väl ungefär vad vi hunnit med idag. Just nu har i alla fall Ella kommit i säng, men sover inte än. Hoppas att August behagar somna innan 01.00, kändes ite väl sent med den tiden igår natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar