måndag 17 januari 2011

Kursstart...

Idag var det start av nya kursen, känns lika förvirrande och oöverkomligt som det alltid gör med nya kurser, men hittils har det ju gått bra så det ska nog göra det där här gången också.
Det bästa med denna kursstarten är ju att jag fått mitt resesällskap tillbaka, hur har jag klarat mig ett helt år utan er!
Nu har man äntligen nån att fundera tillsammans med hela vägen mellan Ljungby och Växjö och tillbaka.
Intressant ändå denna nya kursen känns det som, handlar om "en skola för alla", det är mycket om t.ex funktionshindrade, så det ska blir kul att lyssna på faktiskt. På torsdag väntar en föreläsning om barn med neuropsykiska funktionshinder ur ett föräldraperspektiv. Föreläsaren har tydligen inget barn med denna typen av funktionhinder, men har forskat om det. Ska bli intressant att se om man håller med henne eller inte :)



Ikväll har vi hunnit med ett besök på Augusts skola också, det var julgransplundring! Var lite tveksam till om vi skulle gå först eftersom August inte brukar gilla såna tillställningar, men den lilla godingen skötte sig exemplariskt <3
Han sjöng och spelade och hade jättekul, och kunde till och med sitta still vid bordet medans vi åt skinkmacka och gröt. Han åt visserligen inte så mycket, men det gör han ju aldrig.
Vid uppträdet placerade sig August på en stol på scenen och allta bäst är ju såklart applåderna, då blir man såhär glad och uppspelt




Efter uppträdandet lånade Ella scenen för en egen liten show ;)



7 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder på goa ungar!:-)

    SvaraRadera
  2. Tack tjejer <3
    Ja, iband är han go Jessica, men då och då skulle jag kunna låna ut honom ett tag ;)

    SvaraRadera
  3. Härlig bild på August! Han ser verkligen ut att trivas!

    SvaraRadera
  4. Vilken trevlig blogg!
    KRAM från Mia

    SvaraRadera